ZA ONE KOJI NEMAJU HRABROSTI DA BUDU KUKAVICE

ZA ONE KOJI NEMAJU HRABROSTI DA BUDU KUKAVICE

Gravitacija sa Slobodanom Orlićem, u formi podkasta, uskoro počinje sa emitovanjem na striming platformama. „Želja mi je da na konstruktivan način, neobojen interesima, unesem balans u vrlo polarizovan medijski prostor, sa jasnom idejom da kreiram kvalitetnu kritiku političke i društvene scene u Srbiji. Znam da neće biti lako, pošto živimo u vremenu otpornom na činjenice. Zato će vrata podkasta biti otvorena za sve one koji nemaju hrabrosti da budu kukavice, a zatvorena za one koji i dalje tvrde da je Zemlja ravna ploča, jer uostalom taj njihov stav ne ide ni uz ime ovog podkasta“, rekao je Orlić.

Izdanja Gravitacije biće dostupna i  na sajtu Medija centra, koji je medijski partner ovog podkasta, a sve ostale informacije biće dostupne na zvaničnom instagram profilu gravitacijasaslobodanomorlicem kao i internet stranici www.gravitacija.rs.

Slobodan Orlić bio je novinar Sportskog žurnala, NTV Studija B i BKTV. Posle demokratskih promena bio je Savezni sekretar za informisanje. U jednom periodu bio je i predsednik Socijaldemokratske partije.

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.