O sajtu Medija centra

Internet portal mc.rs svoje posetioce obaveštava o svim događajima koji se održavaju u Medija centru i pruža im mogućnost postavljanja pitanja. Korisnicima je dostupna arhiva fotografija sa svih događaja, kao i različiti servisi: Mediji o medijima, medijska obaveštenja, konkursi za medije, istraživanja, edukacija medija, veliki novinarski adresar i veliki broj medijskih linkova.

Putem sajta Medija centra možete se detaljno informisati o aktuelnim i prethodnim projektima Medija centra.

Praćenje direktnog video prenosa konferencija i ostalih događaja na sajtu Medija centra https://mc.rs/uzivo  kao i na Youtube kanalu  www.youtube.com/user/MCBeograd  i FB stranici www.facebook.com/medija.centar/live

U okviru projekta razvoja dodatnih servisa i optimizacije sajta Medija centra, realizovanog 2010. godine uz podršku IREX i USAID, uveden je niz novih servisa od kojih su neki: pretraga arhive fotografija, pregled dnevnih vesti, rubrika "Novi mediji", unapređenje pretrage MC događaja, i RRS feed-a.

Medija centar ima veoma razvijenu mejling listu, sa više od 5.700 prijavljenih e-mail adresa, a obaveštavanje korisnika se vrši u okviru četiri celine: Događaji u Medija centru, Informacije, Mediji o medijima i MC Newsletter sa medijskim temama.

Mesečno mc.rs beleži više od 100 000 pregledanih stranica.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.