Kreativna Evropa: Trening za projekte u oblasti informisanja i medija

Kreativna Evropa: Trening za projekte u oblasti informisanja i medija

U okviru programa Kreativna Evropa otvoreno je tri konkursna poziva za ustanove i organizacije u oblasti informisanja i medija: Javni poziv za projekte medijskih partnerstava (rok 7. septembar), Javni poziv za projekte izgradnje mehanizama brzog odgovora (rok 20. septembar) i Javni poziv za projekte Saveta za štampu i medije i profesionalnih standarda (rok 20. septembar)

Konkursima će biti podržani projekti koji jačaju poziciju medija u konvergentnom medijskom okruženju, pružaju praktičnu pomoć u zaštiti novinarske profesije i osnažuju transnacionalnu saradnju i razmenu dobrih praksi.

U cilju što uspešnije pripreme za konkurisanje, Desk Kreativna Evropa Srbija organizuje info dan i trening za pisanje projekata u Beogradu, u utorak 26. jula i sredu 27. jula u prostoru MTS dvorane

O misiji i prioritetima programa Kreativna Evropa, smernicama i uslovima za konkurisanje, finansijskom planiranju, kao i praktičnim savetima za razvoj projektnih ideja govoriće predstavnici Deska.

Pozivaju se predstavnici i predstavnice medija, novinarskih i medijskih udruženja, kao i sve organizacija u oblasti informisanja i medija, koji žele da se informišu o uslovima konkursa da se prijave popunjavanjem kratke prijave.

Program info dana i treninga.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.