Konkurs za kurs engleskog jezika
Foto: Logo

Konkurs za kurs engleskog jezika

Nezavisno udruženje novinara Srbije uz podršku Ambasade SAD upisuje polaznike/ce na kurs engleskog jezika u Beogradu.

Kurs je namenjen novinarima, novinarkama, medijskim radnicima i radnicama koji žele da nauče ili usavrše znanje engleskog jezika.

Nastava počinje polovinom septembra i trajaće tri meseca, a časovi će se održavati dva puta nedeljno u popodnevnim terminima.

Prednost pri odabiru polaznika/ca imaće članovi/ce NUNS-a koji su izmirili članarinu za tekuću godinu i koji su redovno plaćali članarinu u prethodnim godinama.

Konkurs je otvoren do 5. septembra 2022. godine.

Postupak prijavljivanja

Za kurs engleskog jezika u Beogradu možete se prijaviti popunjavanjem kratkog onlajn upitnika, koji možete naći na sledećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9z19qd-J066yz-vM4RNNxNO2liY-Ie9_Klz3KPKA03iVssA/viewform

Po zatvaranju konkursa, prijavljeni će biti pozvani na testiranje, kako bi se utvrdio precizan nivo poznavanja engleskog jezika.

Kandidati/kinje koji obave testiranje u ovom terminu, a ne budu odabrani polaznici/ce formiranih grupa u ovom roku, biće u prilici da rezultate testa iskoriste pri raspisivanju sledećeg konkursa, pod uslovom da u međuvremenu ne unaprede svoj nivo znanja engleskog.

Za kolege i koleginice koje su pohađale kurs u prethodnom semestru, a zainteresovane su da nastave učenje jezika i u narednom semestru, testiranje nije neophodno (s obzirom na to da su imali završni test koji je odredio nivo njihovog znanja), ali je potrebno da popune onlajn upitnik.

Na osnovu rezultata testova, biće formirane grupe polaznika.

Nastava u Beogradu održavaće se u prostorijama Oxford centra za strane jezike.

Maksimalan broj polaznika u ovom terminu je 24.

Napomena: Ukoliko ne možete da otvorite link, molimo vas da ga iskopirate u drugi prozor.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.