Prostor medija centra

KOMPLETNO OPREMLJEN PROSTOR ZA ŠKOLE STRANOG JEZIKA, RADIONICE, TRENINGE I POSLOVNE SASTANKE

U poslepodnevnim satima, od 16:00 do 22:00 časa, pod najpovoljnim uslovima u centru grada na Terazijama nudimo vam tri tehnički opremljene sale za škole (stranog jezika), radionice, treninge i poslovne sastanke. Sale su kapaciteta 40, 60 i 100 mesta, a postoji mogućnost izdavanja kluba koji je u sklopu prostora. Sve tri sale su tehnički opremljene (konferencijski ozvučene, prezentaciona oprema) i povezane sa kabinama za simultano prevođenje. Sale je moguće zakupiti sa ili bez uključene tehničke podrške.

Sve informacije možete dobiti na brojeve telefona tel: 011/3349541, 063/406931 - kontakt osoba Snežana Petrović spetrovic@mc.rs.


Medija centar je sinonim za konferencije za novinare, promocije, brifinge, seminare, okrugle stolove, poslovne susrete i video konferencije. Nudimo Vam opremu za simultano prevođenje, studijsku opremu, konferencijsko ozvučenje i kompletnu prezentacionu opremu, a prostor organizujemo u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama.

NOVA SALA NA PRVOM SPRATU, KAPACITET 100 MESTA

VELIKA SALA, KAPACITET 60 MESTA

MALA SALA, KAPACITET 40 MESTA

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.