EKSPANZIJA kockanja u Srbiji

EKSPANZIJA kockanja u Srbiji

Saopštenje za sredstva javnog informisanja

Poštovani, svedoci smo ekspanzije kockanja u Srbiji što je dovelo do spuštanja starosne granice i ulaska mladih ljudi u posledice problema sa patološkim kockanjem. Sve je veći broj samoubistava, kriminalnih radnjih, nasilja u porodici, nasilja nad ženama, kao posledica neumerenog kockanja, pritiska zajmodavaca, lične a neuspešne borbe sa najtežim oblikom zavisnosti koje je jače i od heroinske zavisnosti po istraživanjima svetskih stručnjaka.

U cilju prevencije i sprečavanja strašnih posledica po pojedinca, porodicu i društvo u celini, izdali smo roman Oproštajno pismo, kao treći roman napisan po istinitim događajima, a nakon romana Ulog iz 2005. godine, koji je vizionarski predočio sve ono što nam se danas dešava pre skoro dvadeset godina, i romana Zbogom Kockanje, iz 2010. godine.

Roman "Oproštajno pismo" je napisan iz ugla osobe koja se bori sa samim problemom kockanja i iz ugla majke koja trpi posledice, pokušava da pomogne, ali iz neznanja kao i većina roditelja u Srbiji, samo čini problem većim.

U cilju podizanja svesti, otvorili smo besplatan YouTube kanal Dejan Stanković - Herc, na kome se nalazi preko 450 korisnih i edukativnih video snimaka, uključujući i igrano dokumentarni film "Ulog" snimljen po istinitim dogadjajima.

Molimo vas da u cilju društveno odgovornog poslovanja informišete javnost o mogućnosti besplatnog dobijanja informacija, kako bi se uz pomoć edukacije, stopirao ili makar usporio sunovrat porodice uzrokovan patološkim kockanjem.

Hvala na razumevanju u ime svih porodica koje se trenutno bore sa ovim problemom.

Herc Time
Kontakt telefoni:063342321,0653342321
FB:Zbogom Kockanje
Youtube kanal:Dejan Stankovic-Herc

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.