ZOOM online konferencija „Deca pitaju“

ZOOM online konferencija „Deca pitaju“

20.11.2020. - 11:00, II sprat, Velika sala

Poštovana/i,

Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na konferenciju „Deca pitaju“ povodom obeležavanja Svetskog dana deteta, koju Centar za prava deteta organizuje 20. novembra 2020. godine u periodu od 11:00 do 13:30 časova putem Zoom platforme. Konferencija se održava u okviru projekta „Prava deteta u politikama i praksi” koji Centar za prava deteta sprovodi u partnerstvu sa Save the Children International i finansijsku podršku Vlada Švedske.

Ovogodišnja konferencija je prilika da zajednički razmotrimo ono što je do sada urađeno u Republici Srbiji u oblasti ostvarivanja prava deteta, kao i da identifikujemo prioritetne oblasti za naš zajednički rad na jačanju zaštite prava deteta. Uvodna izlaganja će pratiti diskusija u oblasti pravosuđa po meri deteta, participacije dece i zaštite dece od nasilja. Pored stručnjaka iz pravosuđa, socijalne zaštite, obrazovanja, zdravstvene zaštite, akademske zajednice i civilnog društva, na konferenciji će aktivno učestvovati deca i mladi.

Konferenciju možete ispratiti putem Facebook stranice Centra za prava deteta: https://www.facebook.com/Centarzapravadeteta/

Nadamo se da ćete biti u mogućnosti da zajedno sa nama obeležite ovaj važan dan.

S poštovanjem,

Centar za prava deteta / Child Rights Centre

Adresa/Address: Dobračina 29/3A

11 000 Beograd, Srbija

Tel/Fax: +381 11 33 44 170

E-mail: office@cpd.org.rs

Web: www.cpd.org.rs

Dnevni red konferencije Deca pitaju povodom Svetskog dana deteta 20. 11. 2020..pdf

Saopštenje povodom obeležavanja Svetskog dana deteta_Konferencija Deca pitaju.pdf

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.