ZOOM onlajn konferencija  - Osnaživanje žena van granica

ZOOM onlajn konferencija - Osnaživanje žena van granica

26.11.2020. - 09:00, II sprat, Velika sala

Organizacije Help – Hilfe zur Selbsthilfe i Dress for Success Srbija u saradnji sa Ambasadom Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu, održaće  onlajn konferenciju „Osnaživanje žena van granica”, u četvrtak, 26. novembra 2020. godine 9 – 11 časova  po lokalnom vremenu i  GST (UTC/GMT+4) Abu Dabi 12 – 2 PM.

Konferencija ima za cilj da pruži smernice i akcije usmerene na opipljive rezultate za osnaživanje žena na Zapadnom Balkanu i da poboljša ravnopravno učešće žena i muškaraca u društvenom, političkom, ekonomskom i kulturnom sektoru. 

Program konferencije oslanja se na Principe osnaživanja žena, zajedničke inicijative Globalnog dogovora Ujedinjenih nacija i UN Women, kao i na Agendu 2030  i UN Ciljeve održivog razvoja. 

Govornici na konferenciji su iz vladinog, civilnog i poslovnog sektora koji zajedno nastoje da osnaže žene-liderke sutrašnjice, bez granica. 

Konferencija je organizovana u okviru Helpovog regionalnog progama „Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana 2019-2020“ koji se finansira kroz Nemačku razvojnu saradnju. 

Obezbeđen simultani prevod

Za više informacija preko elektronske pošte:  press@help-serbia.org.rs 

Program konferencije (.pdf)

Najava konferencije ENG (Word Document .docx)

Pozivamo vas da konferenciju pratite preko: 

Zoom link: https://zoom.us/j/93971022099

Live FB: www.facebook.com/medija.centar

Live YT: www.youtube.com/user/MCBeograd

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.