Predstavljanje projekta "Ekonomsko osnaživanje Romkinja - unapređivanje kapaciteta za zapošljavanje i samozapošljavanje"

Predstavljanje projekta "Ekonomsko osnaživanje Romkinja - unapređivanje kapaciteta za zapošljavanje i samozapošljavanje"

15.10.2020. - 12:00, II sprat, Mala sala

Predstavljanje projekta "Bibije" - Romskog ženskog centra iz Beograda 

„Bibija“ - Romski ženski centar iz Beograda realizuje projekat „Ekonomsko osnaživanje Romkinja: unapređivanje kapaciteta za zapošljavanje i samozapošljavanje" u saradnji sa organizacijama civilnog društva „Rosa“ iz Leskovca i „Most 014“ iz Valjeva, uz savetodavnu i finansijsku podrškuprojekta Nemačke razvojne saradnje „Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji“, koji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, u saradnji sa kabinetom potpredsednice Vlade Republike Srbije prof. dr. Zorane Mihajlović, koja je ujedno predsednica Koordinacionog tela za praćenje realizacije Strategije za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u Republici Srbiji za period od 2016. do 2025. godine.

Zvanično otvaranje projekta i predstavljanje javnosti održava se u maloj sali Medija centra u Beogradu, 15.10.2020., sa početkom u 12časova, uz učešće nacionalnih i lokalnih partnera u projektu.

Na događaju će biti predstavljene planirane projektne aktivnosti i postizanje dogovora o razmeni rezultata, nalaza i preporuka projekta.

 

Obraćanje partnera u projektu:

  • Dragan Knežević, Samostalni savetnik, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja
  • Nenad Ivanišević, Specijalni savetnik potpredsednice Vlade Republike Srbije i Ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture
  • Aleksandra Dimić Ugrinaj, vođa projekta Nemačke razvojne saradnje „Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji
  • Slavica Vasić, direktorka, „Bibija“ - romski ženski centar
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.