Anketa koja istražuje kako novinari i medijski radnici doživljavaju pretnje

Anketa koja istražuje kako novinari i medijski radnici doživljavaju pretnje

Poštovane koleginice i kolege,

Pozvani ste da učestvujete u anketi koja istražuje kako novinari i medijski radnici doživljavaju pretnje njihovoj fizičkoj sigurnosti i koje mere smatraju efikasnim u ublažavanju tih pretnji.

Istraživanje sprovodi Evropska federacija novinara (EFJ) u okviru projekta za promociju zdravlja i sigurnosti u novinarstvu. Rezultati ove ankete koristiće se za bolje razumevanje zdravstvenih i bezbednosnih potreba novinara i njihove percepcije pretnji u cilju razvoja boljih politika, alata za procenu rizika i obuke za novinare.

Vaši odgovori će biti poverljivi i nećete biti identifikovani kao učesnik u ovoj studiji. Samo će istraživači videti pojedinačne podatke ankete. Rezultati istraživanja će se podeliti sa medijskom zajednicom u obliku pisanih dokumenata i / ili usmenih prezentacija.

Anketa je dostupna  na engleskom, nemačkom i hrvatskom jeziku i za popunjavanje će vam biti potrebno  najviše 10 minuta.

Engleska verzija – http://forms.gle/n54nLzzoDDZdLKru9

Nemačka verzija – https://forms.gle/Fv7LKHzhB1FS5UF46

Hrvatska verzija – https://forms.gle/6uqmuEYYakdLUoFe6

Hvala vam na vašem doprinosu. Za više informacija o našem projektu, posetite https://europeanjournalists.org/safeti4journalists/

 

Srdačno,

Sekretarijat NUNS - a

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.