Osma stručna međunarodna konferencija ”Biznis na štiklama”

Osma stručna međunarodna konferencija ”Biznis na štiklama”

Ove godine, 15. juna održavamo Osmu stručnu međunarodnu konferenciju Biznis na štiklama u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma. 

Organizator konferencije je udruženje Biznis na štiklama, koje je nastalo sa namerom da okupi i osnaži preduzetnice u Srbiji, ali i u regionu. 

Svojim radom daje podršku ženama koje ulaze u svet preduzetništva, da što jednostavnije i sigurnije uplove u nesigurne vode,  steknu neophodnu sigurnost uz asistenciju i mentorstvo, započnu svoj posao, ostanu i opstanu u njemu.

Udruženje je, osnovano 2017. godine, a najvažniji događaj za ostvarenje ciljeva je stručna konferencija.

Konferenciju će pored predsednice udruženja Sofije Bajić otvoriti Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu ispred grada Novog Sada, i Ena Luna, jedna od uticajnijih influenserki u Srbiji.

Konferencija je odlična prilika da se predstavi biznis i steknetu značajna poznanstva.

Sa poznatim gostima iz raznih sfera biznisa, pričaćemo o marketingu, veštačkoj inteligenciji, projektu Einstein, preduzetništvu među mladima, a preduzetnice će podeli svoje lične priče o uspesima i svemu ostalom što preduzetnički životni stil podrazumeva. 

Molim da potvrdite svoj dolazak, a ukoliko imate zahteve ili pitanja budite slobodni da me kontaktirate.

Lep pozdrav,

Sofija Bajić,

Predsednica udruženja "Biznis na štiklama"

 

Udruženje “Biznis na štiklama”

Vase Stajića 4/6, Novi Sad

+38163549530

PIB: 109487821

MB: 28202156 

https://www.biznisnastiklama.com/

biznisnastiklama@gmail.com

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.