Lovrić o Drčeliću: Ko će sada da bude lovac kada Stojana i Vese više nema
Stojan Drčelić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Lovrić o Drčeliću: Ko će sada da bude lovac kada Stojana i Vese više nema

Novinar Ivan Lovrić rekao je da je glavni i odgovornik urednik lista "Nova" Stojan Drčelić bio "lovac na dobre vesti" i dodao da se nakon smrti glavnog i odgovornog urednika i direktora portala Nova.rs Veselina Simonovića, a sada i sa odlaskom Stojana Drčelića, "kompletira nebeska redakcija".

„Ima li kraja u ovom beskraju? Vesa, pa Stojan… Nikako nije dobra ta Dobračina za dobre ljude. Taman su krenuli u nešto novo, a ono sve po starom – serije smrti…“, rekao je Ivan Lovrić za portal Nova.rs.

On je istakao da je Stojan Drčelić bio lovac na divljač i dobre vesti.

"Ko će sada da bude lovac kada njih više nema? Evo stiže ti Stojan, dragi naš Veso, kompletira se nebeska redakcija", izjavio je Lovrić za Nova.rs.

Podsetimo, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Nova Stojan Drčelić (59) preminuo je danas u Beogradu.

Drčelić je bio deo tima portala Nova.rs od njegovog osnivanja u februaru 2020, gde je najpre obavljao funkciju urednika rubrike Hronika. Od osnivanja novina "Nova" u junu 2021. godine bio je njen glavni i odgovorni urednik.

Prethodno, bio je novinar i urednik u brojnim beogradskim medijima: „Blicu“ i „Kuriru“, nedeljniku NIN, Nedeljniku, Frankfurtskim vestima…

Izvor: Nova.rs/19. jun 2022.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.