MLADI KOLUMNISTI

KONKURS MEDIJA CENTRA - TRAŽIMO NAJBOLJEG MLADOG KOLUMNISTU
Ilustracija: Medija centar Beograd

KONKURS MEDIJA CENTRA - TRAŽIMO NAJBOLJEG MLADOG KOLUMNISTU

Završen je nagradni konkurs Medija centra  koji smo pod nazivom „Tražimo najboljeg mladog kolumnistu“ raspisali prošlog leta u potrazi za najboljim mladim kolumnistima koji su nam poslali svoje kolumne na ponuđene teme:

- Mešanje stranih sila u srpsku ili balkansku politiku

Uticaj stranih medija na srpsku ili balkansku politiku

- Uticaj stranih sila na Srbiju i balkanske zemlje da postignu i uspostave energetsku nezavisnost

Naš stručni žiri je od pristiglih kolumni koje su nam poslali mladi iz Srbije i sa teritorije celog Balkana,izabrao deset najboljih od kojih su kolumne sa najviše dobijenih glasova posetilaca našeg portala proglašene za pobedničke,a njeni autori će dobiti vrednu novčanu nagradu i moći će da pišu i ubuduće za portal Medija centra.

Prvonagrađena kolumna je „Balkan i veliki politički uticaji“, autora Slobodana Stevanovića sa Univerziteta Geteborg u Švedskoj,koja je dobila najviše glasova posetilaca našeg portala.

Drugo mesto pripalo je kolumni „Više nezavisnosti manje suverenosti-paradoks energetske integracije Srbije u Evropu.“ autora Stefana Jojića, doktoranda na FPN Univerziteta u Beogradu.

A treće mesto osvojila je kolumna „.Mješanje stranih sila u balkansku politiku“ autora Tripuna Grgurevića, studenta master akademskih studija-Međunarodno poslovanje, DOBA Fakultet,Maribor.

Zahvaljujemo se svim mladim kolumnistima koji su učestvovali na našem konkursu.Medija centar će nastaviti da daje šansu mladim kolumnistima da pišu i sarađuju sa našim portalom na teme koje ćemo uskoro javno objaviti.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.