Promocija na sajtu

Internet portal Medija centra svoje posetioce detaljno obaveštava o svim događajima koji se održavaju u Medija centru, pruža im mogućnost praćenja direktnog video prenosa i arhivu snimaka konferencija. Korisnicima su dostupne fotografije iz kolekcije Medija centra u rezoluciji za štampu, kao i različiti servisi: Mediji o medijima, prijavljivanje na mejling liste (više od 6.200 e-adresa), medijska obaveštenja, veliki novinarski adresar i veliki broj medijskih linkova, obaveštenja o konkursima i radu centara za podršku profesionalnom razvoju medija, obuku, regionalnu saradnju... Primarni posetioci naših internet stranica su korisnici od 20 do 60 godina, pre svega novinari i urednici medijskih kuća.

Medija centar ima veoma razvijenu mejling listu putem koje se klijenti, takođe, mogu oglašavati.

Uslugu postavljanja informacije na sajt Medija centra prati podela iste informacije putem profila Medija centra na Fejsbuku i Tviteru uz pominjanje i linkovanje ka klijentovom profilu ili neki drugi dogovor.

Baner na sajtu Medija centra

Klijenti Medija centra mogu postaviti baner svoje organizacije, preduzeća ili projekta na sajt Medija centra. U ponudi se nalazi nekoliko pozicija, različitih formata i dimenzija, koje se mogu zakupiti na određeni vremenski period.

Baneri se mogu nalaziti i/ili na mejling listi Medija centra, putem koje se, svakodnevno, šalju informacije u preko 10.000 inboksa.

Medija centar nudi i dizajniranje statičnih ili pokretnih banera (jpg, gif). Kontaktirajte nas radi optimalnog dogovora.

Detaljne informacije o oglašavanju putem banera na sajtu i mejling listi Medija centra.

Sponzorisanje rubrike

Brojne rubrike na MC sajtu nude veliki izbor različitih pozicija za oglašavanje. U dogovoru sa Medija centrom možete biti sponzor neke od njih uz odgovarajuću zastupljenost brenda. Sponzorstvo donosi i mogućnost redovne distribucije saopšenja za medije, koja omogućava plasiranje različitih informacija.

U zavisnosti od delatnosti možete se opredeliti za deo portala koji je Vašoj organizaciji najinteresantniji. Mišljenja i komentari, Mediji o medijima, Događaji u Medija centru, Corax za Medija centar, MC uživo, MC fotografije, Konkursi, MC Newsletter, MC edukacija su samo neke od rubrika koje mogu biti put do Vaših potencijalnih klijenata.

U pripremi je nekoliko specijalizovanih Press Corner-a unutar kojih će novinarima biti dostupne informacije iz pojedinih oblasti, a putem kojih će sponzori imati ekskluzivno pravo plasmana svojih saopštenja.

Javite se da se dogovorimo.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.