Iznajmljivanje prostora u centru grada

U samom srcu grada, na Terazijama, u zgradi broj 3, sa pogledom na Terazijsku česmu, Hotel Moskvu i Palatu Albanije, nalazi se Medija centar.

Preko 400 m2, tri tehnički potpuno opremljene sale, kafe bar i ljubazno osoblje stoje Vam na raspolaganju za sve vrste skupova, prezentacija, promocija, predavanja, okruglih stolova, prijema, sastanaka, projekcija, proslava...

Medija centar vam pruža mogućnost da uspešno organizujete obuku i trening za zaposlene u vašoj organizaciji uz pristupačne cene, kompletan servis i tehničku podršku.

U prijatnom i potpuno novom prostoru, klimatizovanom i lako prilagodljivom svakoj vrsti događaja, pružamo kompletnu ugostiteljsku uslugu – mogućnost izbora keteringa, pića, dizajna i publikacije promo materijala, dekoraciju...

Tri sale, sa kapacitetom od 200 mesta, potpuno su tehnički opremljene da profesionalno ispune zahteve klijenata, a stolice i stolovi mogu biti različito organizovani ili ponuđene prazne sale.

Mogući raspored stolova i stolica u salama

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.