Iznajmljivanje prostora u centru grada

U samom srcu grada, na Terazijama, u zgradi broj 3, sa pogledom na Terazijsku česmu, Hotel Moskvu i Palatu Albanije, nalazi se Medija centar.

Preko 400 m2, tri tehnički potpuno opremljene sale, kafe bar i ljubazno osoblje stoje Vam na raspolaganju za sve vrste skupova, prezentacija, promocija, predavanja, okruglih stolova, prijema, sastanaka, projekcija, proslava...

Medija centar vam pruža mogućnost da uspešno organizujete obuku i trening za zaposlene u vašoj organizaciji uz pristupačne cene, kompletan servis i tehničku podršku.

U prijatnom i potpuno novom prostoru, klimatizovanom i lako prilagodljivom svakoj vrsti događaja, pružamo kompletnu ugostiteljsku uslugu – mogućnost izbora keteringa, pića, dizajna i publikacije promo materijala, dekoraciju...

Tri sale, sa kapacitetom od 200 mesta, potpuno su tehnički opremljene da profesionalno ispune zahteve klijenata, a stolice i stolovi mogu biti različito organizovani ili ponuđene prazne sale.

Mogući raspored stolova i stolica u salama

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.