Glumci Ammar Mešić i Stevan Piale na meti tabloida: ”Samo ću pozvati ljude da izađu na glasanje“
Foto: Printscreen YT/N1 Srbija

Glumci Ammar Mešić i Stevan Piale na meti tabloida: ”Samo ću pozvati ljude da izađu na glasanje“

Glumci Ammar Mešić i Stevan Piale našli su se na meti provladinog tabloida.

Napadi režimskih medija na sve koji se ne ustručavaju da iskažu svoje mišljenje i oštro kritikuju trenutnu vlast – ne prestaju, piše portal Nova.rs.

Nakon serije tekstova o Draganu Bjelogrliću, na red su došli glumci Ammar Mešić i Stevan Piale, koji su u prethodnom periodu u više navrata kritikovali aktuelni režim i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U tekstu koji je danas objavio jedan provladin tabloid navodi se da su Mešić i Piale „na ruke“ dobili po 20.000 evra u kešu za svoje „angažmane“, odnosno kritiku vlasti i učešće u protestima „Srbija protiv nasilja“.

Oba glumca su se nakon spornog teksta oglasili na Instagramu i negirali te navode.

„Tekst u kojem baš ništa nije tačno, uz snimak na kojem očigledno nisam ja. Za početak, dovoljno je što mi veruju oni koji me poznaju, ostalo ćemo na sudu. Toliko od mene i neću se više oglašavati. Samo ću pozvati ljude da izađu na glasanje jer je to dužnost svakog građanina naše divne Srbije“, napisao je Mešić na ovoj društvenoj mreži.

„Ako me prati neki pravnik da mi kaže je l’ mogu ja da tužim ove ljude?“, upitao je Piale.

Izvor: Nova.rs

Medija centar Beograd/20. 11. 2023.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.