Tužba koju je Aida Ćorović podnela zbog višegodišnjeg širenja laži od strane Zukorlićevog saradnika

Tužba koju je Aida Ćorović podnela zbog višegodišnjeg širenja laži od strane Zukorlićevog saradnika

19.11.2021. - 12:00, II sprat, Velika sala

Konferencija za novinare Aide Ćorović

I pored svih laži i uvreda iznetih na račun Aide Ćorović koje dugi niz godina iznosi 

Admir Muratović, bivši imam islamske zajednice u Srbiji, profesor sociologije u Gazi isa-beg medresi, urednik časopisa koje izdaje IZ u Srbiji, te odbornik u skupštini Grada Novog Pazara, što na različite načine i kroz različite forme traje još od 2014. godine, protiv nje se ne vodi ni jedan sudski postupak, jer nikada nikakav postupak nije ni pokrenut. Poslednje tri godine Muratović vodi pravu hajku šireći laži o navodnoj “pljački veka” koju je Ćorović uradila, pozivajući se na dokaze, koje nikada nije dao na uvid, ni pravosudnim organima, ni javnosti, jer takvi dokazi i ne postoje. 

U pitanju je ciljana, negativna kampanja koju je sprovodio Muamer Zukorlić sa svojim saradnicima, u cilju javne diskreditacije Aide Ćorović. Ova brutalna i permanentna kampanja se konstantno, godinama širi preko medija koji su pod kontrolom Zukorlića, a Muratović kao odbornik u skupštini Grada Novog Pazara, često te neistine širi sa skupštinske govornice. Poslednjih dana, te laži kruže društvenim mrežama u cilju diskreditacije Aide Ćorović i u nastojanju da se njen višedecenijski rad omalovaži a ona prikaže kao prevarantkinja i osoba sa kriminalnom prošlošću. 

S druge strane, Aida Ćorović je pred sudom pokrenula postupak protiv Admira Muratovića (koji već ima nekoliko tužbi za klevetu) i koji će sada imati priliku da dokaže svoje tvrdnje. Suđenje će biti otvoreno za javnost te će pozvati sve zaintersovane da prisustvuju izvođenju svakog dokaza kao i same presude.

Permanento širenje laži i stalni pokušaji diskreditacije političkih neistomišljenika i kritičara ove vlasti njenih satelita postaje sve brutalnije i mi na dnevnom nivou možemo videti stalne inverzije i izvrtanje istine čiji je jedini cilj da se zaplaši, ponizi i na svaki drugi način zgazi onaj ko se bori za istinske demokratske vrednosti u Srbiji.

Govornici/e

  • Αida Ćorović,  građanska aktivistkinja

  • Aleksandar Olenik, pravni zastupnik Aide Ćorović

Događaj/konferencija se može pratiti uživo preko Web portala Medija centra, YouTube kanala i Facebook stranice Medija centra:

Live FB: www.facebook.com/medija.centar/live

Live YT: www.youtube.com/user/MCBeograd

Medija centar: https://mc.rs/uzivo

Obavezno je nošenje zaštitnih maski i poštovanje propisanog rastojanja u sali, kao i ograničenog broja prisutnih.

jastuci smrtovnice osmrtnicama
unbekannte Nummer bahis siteleri marketingfutbol.club
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.