Promocija knjige "I posle svega….sreća"

Promocija knjige "I posle svega….sreća"

15.09.2023. - 18:00, II sprat, Velika sala

Promocija knjige Dobrivoja Vlajčića

Promocija knjige Dobrivoja Vlajčića je stručan prikaz arhitektonskih dostignuća izgrađenih u Velikoj Britaniji u zadnjih dvadeset godina protkana sa putopisima kroz ceo svet, razmišljanjima, kritičkim osvrtima na problematiku  u zemlji i svetu.

Govoriće:

  • Dobrivoje Vlajčić, arhtekta, autor knjige

O autoru:

Dobrivoje Vlajčić, beogradski arhitekta, nije toliko poznat u društvenom životu grada jer je veći deo života proveo u Engleskoj.

Gopodin Vlajčić je proveo ceo radni vek radeći u svojoj profesiji, ali je budnim okom pratio dramatične promene u zemlji i nije izgubio kontakt sa otadžbinom.

Svo to vreme se ponašao odgovorno kao pravi patriota, dobro poznavajući svu hipokriziju zapadnog demokratskog establišmenta i njegovog nastojanja da nas drži pod kontrolom.

Gospodin Vlajčić će se u svojoj knjizi “I POSLE SVEGA… SREĆA!” obratiti kulturnoj javnosti Srbije sa kompilacijom svojih stručnih prikaza savremene britanske arhitekture. Knjiga je garnirana i sa putopisima g. Vlajčića koji, u lakom žanru, opisuje mesta svojih putovanja, ponirući ponekad u dalje I bliske političke događaje vezane za te lokalitete.

G Vlajčić je član Kraljevskog Instituta Britanskih Arhitekata, u svetu poznatog kao R I B A od 1974. godine.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.