Prezentacija publikacije  "Položaj i perspektiva mladih Srba u regionu"

Prezentacija publikacije "Položaj i perspektiva mladih Srba u regionu"

18.02.2021. - 11:00, II sprat, Mala sala

Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM) uz finansijsku podršku Uprave za dijasporu Vlade Republike Srbije realizovao je u periodu novembar-decembar 2020.godine istraživanje o položaju i perspektivi mladih Srba u regionu, kao deo istoimenog projekta CEDEM-a. U okviru ovog projekta istraživački tim CEDEM-a proučavao je položaj i perspektivu mladih Srba u tri zemlje regiona – Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Ciljna grupa projekta bili su mladi, uglavnom studenti bilo Univerziteta u Beogradu i našoj zemlji bilo da su u pitanju mladi Srbi koji su nastavili svoje studije u zemljama iz kojih dolaze.

Na konferenciji  u četvrtak 18.februara 2021.godine s početkom u 11 časova u Medija Centru ( Terazije 3) predstavnici CEDEM-a predstaviće rezultate istraživanja kao i preporuke koje se odnose na realizaciju mera koje se mogu preduzeti kako bi se u narednom periodu položaj naših sunarodnika u ovim zemljama regiona dodatno poboljšao.

Govornici na prezentaciji publikacije su:

  • Pajazit G.Pomak, predsednik Upravnog odbora CEDEM
  • Natalija Ristić, izvršni direktor CEDEM
  • Maša Vračar, programski direktor CEDEM

Događaj/konferencija se može pratiti uživo preko Web portala Medija centra, YouTube kanala i Facebook stranice Medija centra:

Live FB: www.facebook.com/medija.centar/live

Live YT: www.youtube.com/user/MCBeograd

Medija centar: https://mc.rs/uzivo

Obavezno je nošenje zaštitnih maski i poštovanje propisanog rastojanja u sali, kao i ograničenog broja prisutnih.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.