POLITIKA JE ŽIVOT!

POLITIKA JE ŽIVOT!

07.06.2024. - 11:00, II sprat, Mala sala

Konferencija za novinare Udruženja građana Cerski Pokret Srbije

Cerski Pokret Srbije je registrovano udruženje građana radi ostvarivanja ciljeva u svim oblastima života građana Republike Srbije kako bi se unapredila Ustavom zagarantovana prava i odgovornost svih nosilaca vlasti i stekli bolji uslovi života i poslovanja svih građana i pravnih lica.

O Statutu, programskim načelima, misiji i aktivnostima Cerskog Pokreta možete se upoznati na veb sajtu https://cerskipokret.com/

O programskim načelima Cerskog Pokreta Srbije govorio je:

  • Pajić Slobodan, predsednik UG Cerski Pokret Srbije

Kratka biografija Slobodana Pajića:

Slobodan Pajić (1964) radio je u MUP Srbije do 2003. godine. Zbog izdaje KiM i dozvoljavanja okupiranja dela teritorije Srbije 1999. godine vratio je orden za zasluge u ratu na KiM. Od 2012. do 2014. godine radio je u Ministarstvu energetike, razvoja i zaštite životne sredine kao rukovodilac Antikorupcijskog tima, a u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture radio je kao rukovodilac Antikorupcijskog tima i pomoćnik ministra za inspekcijski nadzor. Protivzakonito je razrešen sa mesta pomoćnika ministra i rukovodioca Antikorupcijskog tima, a uz krivično delo falsifikovanja njegovog potpisa i odjavljen sa osiguranja i raskinut stalni radni odnos, u vezi sa čim se još uvek vode sudski i upravni postupak pred Ustavnim i Upravnim sudom. Trenutno penzioner i vlasnik detektivske agencije DIZA, gde radi kao poligrafski ispitivač.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.