Panel debata o suzbijanju govora mržnje

Panel debata o suzbijanju govora mržnje

15.06.2023. - 13:00, I sprat, Velika sala

Panel debatu organizuju Ujedinjene nacije u Srbiji, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Srbije, Misija OEBS-a u Srbiji, Poverenica za zaštitu ravnopravnosti i Kancelarija Saveta Evrope

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv govora mržnje, Ujedinjene nacije u Srbiji, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Srbije, Misija OEBS-a u Srbiji, Poverenica za zaštitu ravnopravnosti i Kancelarija Saveta Evrope u Beogradu vas pozivaju na panel debatu na visokom nivou.

Događaj uključuje panel diskusiju, pitanja publike i medija. Pozivamo sve zainteresovane strane da nam se pridruže u suzbijanju govora mržnje i promovisanju razumevanja, solidarnosti i dostojanstva. Radujemo se što ćemo vas videti na događaju.

Događaj je podržao Tim UN za ljudska prava u Srbiji u okviru Inicijative za ljudska prava 75 povodom obeležavanja 75. godišnjice Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima.

Učesnici panela su: 

  • Tomislav Žigmanov, ministar za ljudska i manjinska prava i socijalni dijalog Srbije; 
  • Brankica Janković, Poverenica za zaštitu ravnopravnosti; 
  • Francoise Jacob, stalna koordinatorka UN u Srbiji; 
  • Jan Bratu, šef Misije OEBS-a u Srbiji 
  • Tobijas Flesenkemper, šef Kancelarije Saveta Evrope u Beogradu

Moderator panela:

  • Ljubica Gojgić, novinarka

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.