Konferencija za novinare odborničkih grupa Zeleno levog fronta / Ne davimo Beograd i Demokratske stranke povodom alarmantnog stanja u gradskim vrtićima

Konferencija za novinare odborničkih grupa Zeleno levog fronta / Ne davimo Beograd i Demokratske stranke povodom alarmantnog stanja u gradskim vrtićima

21.08.2023. - 11:00, II sprat, Velika sala

Poštovani/a,

pozivamo vas na zajedničku konferenciju za medije odborničkih grupa Zeleno levi front / Ne davimo Beograd i Demokratske stranke u skupštini grada Beograda povodom alarmantnog stanja u gradskim vrtićima u Beogradu.

Konferencija će se održati u ponedeljak 21. Avgusta od 11 časova u Medija centru, Terazije 3.

Povod za ovu konferenciju je završetak ovogodišnjeg upisa dece u predškolske ustanove i činjenica da je veliki broj dece u Beogradu ponovo ostao bez mesta u državnim, gradskim vrtićima, iako je vlast obećala besplatne državne vrtiće za svu beogradsku decu.

Na konferenciji će biti reči o pogubnosti dugoročnog nastavka politike subvencionisanja privatnih vrtića kao i analiza stanja uslova rada i boravka dece u gradskim vrtićima sa posebnim fokusom na loš materijalni status vaspitačica i pomoćnog osoblja zaposlenih u predškolskim ustanovama u Beogradu.

 Na konferenciji će se obratiti:

  • Dobrica Veselinović, Zeleno levi front / Ne davimo Beograd
  • Natalija Stojmenović, Zeleno levi front / Ne davimo Beograd
  • Filip Tatalović, Demokratska stranka
  • Saša Mihajlović, Demokratska stranka

Molimo vas da medijski ispratite ovaj događaj.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.