Konferencija za medije povodom učešća reprezentacije Srbije u streljaštvu  na Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem održanom u Talinu

Konferencija za medije povodom učešća reprezentacije Srbije u streljaštvu na Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem održanom u Talinu

14.03.2023. - 13:00, II sprat, Velika sala

Konferenciju za novinare organizuje Streljački savez Srbije

Naši reprezentativci se iz Talina vraćaju sa osam medalja i jednom olimpijskom kvotom, koju je izborio Damir Mikec osvajanjem titule šampiona Evrope vazdušnim pištoljem.

Strelci Srbije su sa osam odličja (tri zlatna, dve srebrna, tri bronzana) na deobi drugog i trećeg mesta u bilansu medalja na EP u Talinu. Isti učinak ima i Italija. Ispred Srbije i Italije je samo Norveška, koja je takođe skupila osam odličja, ali jedno srebro više (3,3,2).

Srbija je jedina zemlja koja je u Talinu u svakoj od četiri ekipne seniorske discipline osvojila medalju.

Novinarima će se obratiti osvajači medalja i članovi stručnog štaba, a posle konferencije svi učesnici će biti na raspolaganju za pojedinačne intervjue.

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.