"PRIMENI, PRATI, PROMENI"

"PRIMENI, PRATI, PROMENI"

21.04.2023. - 12:00, I sprat, Velika sala

Završna konferencija u okviru projekta „Primeni, prati, promeni” Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije 

Zadovoljstvo nam je da vas, ispred Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije, pozovemo na Završnu konferenciju u okviru projekta “PRIMENI, PRATI, PROMENI”, koji je podržala Vlada Švajcarske u okviru programa „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT”.

Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije organizuje konferenciju kako bi vam predstavili rezultate jednogodišnjeg projekta koji je sproveo Centar za samostalni život OSI Srbije, kroz mrežu organizacija na lokalnom nivou, a koji je za cilj imao jačanje kapaciteta jedinica lokalne samouprave i organizacija osoba sa invaliditetom za primenu i praćenje primene 

Strategije za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji za period 2020-2024.godine i pratećeg Akcionog plana.

Želјa im je i veruju da biste svojim prisustvom dali značaj ovom skupu i na taj način podržali njihove napore za doslednu primenu i praćenje primene usvojenih strateških i planskih dokumenata iz oblast od značaja za osobe sa invaliditetom na nacionalnom i lokalnom nivou, a u cilju unapređenja položaja i ostvarivanja ljudskih prava pripadnika ove ranjive grupe.

U nadi da ćete se odazvat pozivu, srdačno vas pozdravlјamo.

Govore:

  • Milena Stojanović, Centar za samostalni život OSI Srbije

  • Gorana Radovanović, savetnica na ACT projektu 

  • Mimica Živadinović, Centar za samostalni život OSI Srbije 

Agendu završne konferencije možete pronaći ovde

Pozivnica

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.