BOŠ raspisao konkurs za novi ciklus Akademije novinarstva Mladi i mediji
Foto: Logo

BOŠ raspisao konkurs za novi ciklus Akademije novinarstva Mladi i mediji

Beogradska otvorena škola poziva novinare i novinarke da se prijave za novi ciklus Akademije novinarstva Mladi i mediji. Jedinstvenu priliku da unaprede znanja, veštine i alate za bavljenje novinarstvom dobiće čak 15 novinara i novinarki, saopštila je ta škola.

Program počinje trodnevnim treningom upoznavanja, koji će se održati uživo od 25. do 27. januara 2023. godine. Program predavanja trajati šest nedelja i održaće se u onlajn sferi, izvan radnog vremena, dok će trodnevni završni događaj biti organizovan uživo.

Odabranim polaznicima i polaznicama će biti pokriveni troškovi prevoza, smeštaja u hotelu i hrane.

Na predavanjima će učesnici i učesnice imati priliku da uče od profesionalaca iz priznatih srpskih redakcija – KRIK-a, CINS-a, N1, BBC-ja na sprskom, RTV-a, Insajdera i mnogih drugih.

Biće obrađene teme poput korišćenja naprednih tehnika i alata u novinarstvu, istraživačkog novinarstva, multimedije u novinarstvu, novinarske forenzike, ali i upotreba novih formi – podkasta, mobilnog novinarstva i drugih.

Izvor: Danas/NUNS

Medija centar Beograd/15.12.2022.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.