Boris Raonić novi direktor RTCG, Abazović čestitao porukom "Bastilja je pala"
Foto: N1

Boris Raonić novi direktor RTCG, Abazović čestitao porukom "Bastilja je pala"

Dugogodišnji građanski aktivista i analitičar iz Podgorice Boris Raonić novi je generalni direktor Radio Televizije Crne Gore (RTCG). Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović čestitao mu je na Tviteru rečima - "Bastilja je pala".

„Znam da neće biti lako, ali novi menadžment i svi činioci društva moraju učiniti sve da više nemamo najgori javni servis u regionu“, napisao je Abazović.

Dodao je i da još jednom pruža podršku „nezavisnim, depolitizovanim i profesionalnim medijima“.

Dugogodišnji građanski aktivista i analitičar iz PodgoriceBoris Raonić novi je generalni direktor Radio Televizije Crne Gore, odlučeno je na sednici Savjeta RTCGu petak, a prenosi Glas Amerike.

Raonić, diplomirani pravnik sa dugogodišnjim iskustvom u NVO sektoru, dobio je glasove sedam od devet članova Savjeta RTCG, jedan glas dobio bivši glavni urednik Dana Nikola Marković, uz jedan nevažeći listić, prenela je RTCG.

Tokom intervjua pred članovima Savjeta, Raonić je rekao da, u slučaju da dobije poverenje Savjeta, želi da bude menadžer u pravom smislu te reči, a ne neko ko će biti “mikromenadžer i urednik”, kao i da „za te poslove po svim aktima postoje ljudi koji rade taj posao“.

Izvor: N1

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.