Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...
RSS
Budite obavešteni o najnovijim događajima u Medija centru

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

U sklopu Medija centra nalaze se 3 sale i Press klub. Sale su kapaciteta...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

Tesla Rei 2018.

Sreda, 23/5/2018, 18:00, II sprat, Mala sala

izveštaji:

Pogledajte fotografije
Tesla Rei 2018.

Nikola Tesla je prvi uočio blagotvorno dejstvo elektriciteta na zdravlje i skrenuo lekarima pažnju na isceljiteljsku moć visokofrekventnih zračenja.

“U medicini budućnosti će se o tome raditi da se deluje na energetske vibracije u telu“ – Prof. Dr. William Tiller dobitnik Nobelove nagrade, kvantni fizičar sa Stenford Univerziteta.

Tesla Rei metoda je tehnika dubokog, kompletnog isceljivanja. Zasnovana je na vibracionalnim pulsacijama i to su skalarne vibracije koje emituju specijalni Tesla Rei aparati bazirani na Teslinoj skalarnoj tehnologiji kao i na novim naučnim saznanjima.

Tokom konferencije moći ćete da čujete i naučite više o programu Vibracionog isceljivanja. Učenje počiva na starim Bon tibetanskim praksama koje nam je po legendi predato od Laeni (Atlantidske) civilizacije.

Konferencija za novinare organizacije
TESLA MEDICAL INNOVATION

Na konferenciji će se govoriti o sledećim temama:

  • Ljiljana Milosavljević predstaviće Tesla Rei metodu i Drevnu Umetnost Vibracionog Isceljivanja
  • Inženjer Čedomir Mraz predstaviće novi energetski aparat TeslaRei zasnovan na šest vibracionih nivoa
  • Prof. dr. med. Vuk Stambolić – Vibraciona medicina
  • Profesor dr. Velimir Abramović – o Nikoli Tesli i patentima iz oblasti medicine


TESLA REI 2018

Koreni ove ehnike leže u veoma starim tibetanskim Bon praksama i Hindu Sankhya (više od 1000 godina pre Hrista u starim manuskriptima), koji se pominju i u čak mnogo starijim Soma Rig Veda ritualima. I danas se mnoge od ovih vibracionalnih metoda praktikuju u različitim delovima sveta narocito u Tibetu, Mongoliji, Japanu i Kini.

Ove prakse su veome jednostavne, ali postoji dosta nivoa i dubina i mnoge kulture prilagodile su ih po sopstvenim potrebama i verovanjima. Pošto su ove prakse, stvarno umetnost, njihov proces kreativnosti i evolucije nikada ne prestaje.

Nakon predavanja razumećete kako se svi od ovih šest pincipa međusobno prepliću i njihovu medjusobnu korelaciju, tako da ako ne postoji balans samo na jednom nivou ne može se očekivati kompletno isceljenje.

Kada Ta Rei energija ne protiče slobodno razvijaju se blokade. Naučićete kako da identifikujete problem i na koji način da povratite balans u svih 12 meridiana organ kanalima.

U Vivekanandinom Reatreat Centru u Stone Ridge N.Y, pored koga živi Liljana Milosavljevć koja je našla beleške Vivekanande koje govore o njegovom prijateljstvu sa Nikolom Teslom. Iz tih dopisa vrlo je jasno da je Tesla proučavao Sankhya i da je bio upoznat sa Drevnim tehnikama vibracionalnog isceljenja.

Tesla je celog svog života tvrdio da čovečanstvo ne može da napravi velike korake napred kada se nauka, filozofija, duhovnost religija i umetnost ujedine i počnu da slede zajedničku stazu.

I evo nas danas zajedno pod jednim istim krovom, jednoglasno ujedinjeni kroz nauku, filozofiju, medicinu, duhovnost i umetnost. I što se tiče umetnosti mi podrazumevamo to šta su Tesla i Gete zvali “Art of Concious Living”.

I kao Penelopina nikada završena tapiserija, svako od nas tka malo po malo svaki dan svoju beskrajnu ličnu životnu priču. Svaki novi kocept, nove ideje i znanje šire nove vidike, i mi se nadamo da će ova konferencija dati neke odgovore i malo više osvetliti vaše unutrasnje duhovno traganje.

Detaljnije

Snimci događaja na MC Web televiziji ostaju dostupni za gledanje do 6 meseci

Galerija

Ljiljana Milosavljević
Čedomir Mraz
Liljana Milosavljević
Velimir Abramović
Tesla Rei 2018.
Tesla Rei 2018.
Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u

Ključne reči

Pri pretrazi možete koristiti domaće karaktere: č, ć, š, ž, đ


Za pretragu po datumu možete koristiti kalendar u levoj margini.
sve rečitačnu frazubilo koju reč
 Opšta
 Mediji
 Politika
 Ekonomija
 Društvo
 Kultura
 Region
 IT Tehnologije
 Sport
Selektuj sve  Deselektuj sve
Od 
Do 
 Video zapis   Tekstualni izveštaj