Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

StandUpFest 2015 - Prst u oko

Od 2. do 4. oktobra, Dvorana Doma Sindikata i Ben Akiba comedy club & bar

Počela je prodaja karata!

StandUpFest ove godine biće održan u Dvorani Doma Sindikata 2. i 3. oktobra, dok će treće veče festivala biti u Ben Akiba comedy club & bar-u, matičnom klubu mnogih komičara.

Prstom u oko, kako glasi ovogodišnji slogan festivala, otvaramo teme, razotkrivamo tabue, postavljamo pitanja i, sve to, uz mnogo smeha i autentičnog humora, po kome je ovaj festival već postao poznat u regionu i šire.

Stand up komičari koje ćete imati prilike da vidite na festivalu su u međuvremenu snimali i emisije u ovom žanru. Za Comedy central Extra kreirana je emisija Standup & more, koja je gledana širom regiona, a većina komičara koji su učesnici te emisije, pojaviće se i na našoj festivalskoj sceni.

Već pet godina, StandUpFest predstavlja najbolje stand up komičare iz čitavog regiona, tako će biti i ove godine. Kako je domaća publika već upoznata sa radom stand up komičara iz Srbije, domaći komičari će na festivalu ove godine premijerno izvesti svoje nove materijale, a oni iz regiona predstaviće se komedijom koju ranije nisu izvodili u našoj zemlji.

O StandUpFest-u:

Prvi StandUpFest održan je 2011. godine, u vreme kada je organizacija Standup.rs pokrenula novi talas komedije u Srbiji i počela sa prvim stand up nastupima. Od tada je mnogo posla urađeno pa smo, uz osim hiljada nastupa koje su za našim komičarima, uspeli da otvorimo i prvi stand up klub u Srbiji „Ben Akiba comedy club & bar“ gde se nastupi redovno održavaju svake nedelje.

Program festivala po danima:

Prodaja ulaznica počinje 1. septembra.

Prodaja:
Dvorana Doma Sindikata 2. i 3. oktobar
Cena ulaznice po danu: 600 i 800 dinara
Blagajna Dvorane Doma Sindikata
Tel: 011 3234 849
Radno vreme: 13 – 22 časa

Online prodaja karata

Prodaja karata za 4. oktobar Ben Akiba comedy club & bar
Cena ulaznice: 500 dinara
Telefon za rezervacije: 060 3060 131

Producent i promoter: Standup.rs, StandUpFest