Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

London calling zove Beograd

Humanitrani nastup

3. juni 2014. u 20 časova
Veče stand up komedije „London calling“ u Ustanovi kulture Vuk Karadžić

Svi ljubitelji stand up komedije koja dolazi direktno iz Londona, imaće priliku da pogledaju tri stand up komičara i učestvuju u humanitarnoj akciji.

U saradnji London calling (UK), Standup.rs i UK „Vuk Karadžić“, održaće se humanitarni nastup tri stand up komičara iz Londona. Izvođači i organizatori će ovom prilikom sav prihod uplatiti na račun za pomoć ugroženima postradalima u poplavama.

Saradnja London calling i Standup.rs traje već tri godine, i ova ekipa je dovodila Eddie Izzarda i Dylana Morana u Beograd, a sada će Jeff Leach, Russell Hicks i Mike Sheer, po prvi put nastupiti u Srbiji i svoje honorare dati u dobrotvorne svrhe.

Cena karte: 600 dinara
Prodaja karata:

Radnim danima od 10 -20 časova
Subotom od 15 - 20 časova
Nedeljom dva sata pre početka programa u slučaju da ima programa
Radnim danima, pre otvaranja biletarnice, karte možete kupiti tako što ćete pozvati 011 24 24 860

Program

Kao hedlajner, nastupiće Jeff Leach, nastup će otvoriti Russell Hicks, a voditelj ove večeri (MC) biće Mike Sheer.

Džef Lič (Jeff Leach)
www.jeffreyleach.com

Jeff Leach je pravi renesansni čovek Pošto je već ostvario veliki uspeh u karijeri na komercijalnom radiju, kao globalni DJ, producirajući za Ministry of Sound i kao prezenter na BBC-u, on je fokusirao svoje obilje talenata na glumu, pisanje i stand up komediju.
Finalista u London New Comedian Awards i Amused Moose Laughter Awards, sa tri rasprodata nastupa na Edinburškom festivalu od po sat vremena, sada je potpisao ugovor za DVD sa ogrankom BBC Worldwide 2Entertain i počeo je turneju sa promoterima Live Nation.
Odmah nakon fakulteta Džef je dobio glavnu ulogu u Royal Shakespeare Company "Festival sabranih dela" i radio je za radio stanice uključujući XFM, Mercia FM i KERRANG! Radio. On je postao jedan od evropskih najboljih DJ-eva pod imenom Men in Masks pod produkcijom Island Records i Ministry of Sound i na festivalu 2008. je dobio priliku da bude televizijski voditelj.

Omiljeni stand up na festivalu prošlog leta
Esquire Magazine
100 najboljih viceva na Edinburškom festivalu 2012.
The Independent
Harizmatičan i šarmantan... prilično impresivno
Stiv Benet, Chortle


Rasel Hiks (Russell Hicks)
russellhickscomedy.com

Svako ko je gledao Rasela Hiksa zna da nikada nije imao isti nastup. Imajući drugačiji pristup od većine komičara, njegova nepredvidiva improvizacija sa tokom svesnog izvođenja je ubedila mnoge članove publike da se vrate dve noći za redom na njegove nastupe. Ništa u ovoj biografiji ne može da opiše potpuno njegov nastup osim što može da se kaže da morate da ga vidite uživo.

Majk Šir (Mike Sheer)
www.mikesheer.com

Majk Šir je imao svoj debitantski stand-up nastup na takmičenju 1985. pobedivši drugu decu i osvojio je prvu nagradu od jednog dolara.
Posle kraće pauze od 18. godina, Šir se vratio u cirkus. U svom rodnom gradu Torontu, izvodio je monologe, skečeve i komediju improvizacije i producirao je događaje na kojima je nastupao. On je takođe počeo karijeru kao glumac, radeći i sinhronizacije, a imao je i nezaboravnu ulogu kao "I'm So High Kid" u kultnom filmu ˝Harold i Kumar idu u beli zamak˝.


Producent i promoter programa: www.standup.rs; standup@standup.rs

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u