Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

NUNS prikuplja pomoć za novinare i medije stradale u poplavama

Nezavisno udruženje novinara Srbije je pokrenulo akciju solidarnosti sa novinarima, medijskim radnicima i medijima koji žive i rade u poplavljenim područjima.

Upravni odbor Fondacije „NUNS“ doneo je odluku da se novčanim donacijama pomogne novinarima i njihovim porodicama koje su u poplavama pretrpele materijalne štete.

Apelujemo na sve medijske kuće i njihove zaposlene, posebno na članove NUNS-a, da u sladu sa svojim mogućnostima, uplate novčane priloge Fondaciji za pomoć novinarima i medijima „NUNS“, na račun broj 160-322767-29 (Banka Inteza); svrha uplate: Pomoć za stradale u poplavama.

NUNS prikuplja podatke o kolegama koji žive i rade u Obrenovcu, Krupnju, Ubu, Ljigu, Ljuboviji i drugim mestima ugroženim polavama. Sve informacije o ugroženim novinarima treba slati na email nuns@nuns.rs ili putem telefona 011 33 43 892 ili 066 88 22 006.

Fondacija za pomoć novinarima i medijima „NUNS“ registrovana je u aprilu 2009. godine, i do sada je pomagala materijalno ugroženim i obolelim novinarima i drugim medijskim radnicima.

Sekretarijat NUNS-a

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u