Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Svakog drugog petka
Prijave za newsletter
Aktuelne medijske teme, svakog drugog petka u mesecu u Vašem Inboxu....

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...
Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...
Aktuelni konkursi za novinare, urednike, fotoreportere, medijske kuće...

Press kliping tekstova koje mediji objavljuju jedni o drugima

Prijavite se na MC mejling liste

Ivanović: Uskoro ćemo morati da nosimo traku oko ruke

Izvor: Danas, 14.03.2019.

0 komentara      Ostavite komentar

Autor: K. Živanović

Menadžment televizije O2 naprasno je doneo odluku da ukine jednu od svojih najgledanijih emisija, kviz „Stolice“. O tome nisu obavestili vlasnika licence, Ivana Ivanovića, već su samo poslali mejl saradnicima emisije koju vodi Srđan Dinčić.

– Meni niko ništa nije javio. Samo su ljudi koji rade kviz, i pritom sarađuju na emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, dobili mejl da se kviz ukida. Mi nismo imali potpisane ugovore sa tom kućom, što je zanimljivo, jer je reč o najgledanijim emisijama koje su se emitovale na Prvoj, odnosno O2 – kaže za Danas Ivan Ivanović.

On se povodom ukidanja kviza prvobitno obratio javnosti putem Tvitera, izrazivši nezadovoljstvo ne samo zbog odluke menadžmenta O2, već i zbog kolega koje još rade na toj, i televiziji Prva.

„Koliko to košta, da pristaneš da budeš deo takve sramote? Pitam one koji su uzeli povišicu i potpisali ostanak“, naveo je Ivanović, ali nije želeo da odgovori na pitanje na koga je mislio, dok su njegovi pratioci na društvenoj mreži uglavnom „prepoznali“ Zorana Kesića.

– Nebitno je na koga sam mislio. Neka se sami pronađu i kažu ko kakav stav ima po ovom pitanju. Oni svi plivaju u izmetu tamo. Nekima je to okej, nekima nije. Mislim na zaposlene i na O2 i na Prvoj. To je isti menadžment – ističe Ivanović. On dodaje da je prilikom kupovine ovih televizija, novi vlasnik Srđan Milovanović rekao da se ništa neće promeniti, a da se „fakat, sve promenilo“.

– Sve vesti izgledaju kao na Pinku. Za urednika O2 došao je Dragan Karadžić koji je 10 meseci pre toga proveo vređajući mene, Kesića, Tanju Vojtehovski i menadžment Prve. Prema tome, ko god da kaže da se ništa nije promenilo, po meni je saučesnik u svemu što se tamo dešava – naglašava Ivanović. A prema njegovim rečima, tamo se dešava okupacija nacionalne frekvencije. Smatra da to nije kraj promenama.

– Naravno da ovo neće biti kraj promenama. Prvenstveno, očekujem promenu na mestu direktora Prve. Tamo će naći uhlebljenje neko kao što je Dragan Karadžić. Na primer, Nebojša Krstić ili neka slična perjanica režima. To svakako nije moja briga, ali meni je žao ovog kviza, pošto je to jedna divna, bezazlena emisija u kojoj ekipa putuje po Srbiji, slika je na najlepši mogući način, deli novac građanima i zabavlja se sa njima – kaže Ivanović.

On dodaje da je kviz „Stolice“ najgledanija i najpopularnija emisija na O2, a da sada u stolici koja je korišćena u kvizu, sedi pas kao maskota Prve. Ivanović smatra da je zbog bahatosti vlasti došlo vreme kada se konačno podelismo na „nas“ i „njih“.

– Počeli su da oru Kalemegdan. O čemu više da pričamo. Izgleda da ćemo svi mi koji mislimo drugačije, uskoro morati da nosimo traku oko ruke – zaključuje Ivan Ivanović.

Pogledajte sve komentare (0)     Ostavite komentar

Objavljeni komentari sadrže stavove koji nisu stavovi Medija centra. Odgovornost za sadržinu poruke i tačnost podataka snose korisnici sajta koji su komentare poslali.

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u

Mediji o medijima

Ključne reči
   sve reči   tačnu frazu   bilo koju reč
Ključne reči

Za pretragu po datumu možete koristiti kalendar u levoj margini.