Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Zatvoren treći StandUpFest

U nedelju 6. oktobra, završio se StandUpFest, međunarodni festival stand up komedije, po treći put održan u Beogradu u organizaciji Standup.rs.

Ulaznice su bile rasprodate pre početka festivala, a program je bio raznovrstan. Prvog dana, nastupili su komičari - amateri iz tri zemlje regiona i to Hrvatske, BiH i Srbije. Pobedu je odneo hrvatski komičar Dino Dobošić i time osigurao sebi profesionalne nastupe van Hrvatske.

Druge i treće večeri, publika je imala prilike da vidi profesionalne komičare iz celog regiona, i da uživa u potpuno različitim stilovima izvođenja i humora. Stand up komedija je autorska forma, i odlikuje se originalnim humorom i ličnim doživljajima stvarnosti, pa je svako iz publike imao svog favorita ovih večeri.

Poslednje večeri festivala, na zatvaranju, nastupili su Tin Vodopivec iz Slovenije i Srđan Dinčić, koji su otvorili veče da bi zatim nastupio Dylan Moran, jedan od najvećih komičara današnjice, koji je na pravi način zatvorio i obeležio još jedan festival stand up komedije, koji svake godine obogaćuje program, pa je svojim nastupom postavio standarde za naredne festivale.

Organizacija Standup.rs sprema nove projekte o kojima će publika biti redovno obaveštavana.

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u