Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

StandUpFest 2013

Treći po redu StandUpFest, beogradski međunarodni festival stand up komedije, održaće se od 3. do 6. oktobra u Domu omladine Beograda. Ovogodišnji slogan festivala je „antiapatija“, a kao i svake godine do sada, proširen je program i priprmljene su neke novine, kako bi kriterijumi publike bili zadovoljeni.

Program počinje 3. oktobra, kada će publika imati prilike da vidi najbolje mlade nade iz tri zemlje regiona: Hrvatske, BiH i Srbije. O pobedniku će odlučiti žiri i reakcija publike, a nagrada za najboljeg je nastup na StandUpFestu na Lentu 2014. (SLO, Maribor) kao i na StandUpFestu u Beogradu 2014.

Drugi i treći dan festivala rezervisani su za reviju najboljih komičara iz regiona, tako da će publika imati priliku da gleda kraće nastupe nekoliko fenomenalnih komičara kao što su Ivan Šarić (HR), Martina Ipša (SLO), Goran Furjan (HR), Marina Orsag (HR)...
Nastupiće i ekipa komičara iz organizacije Standup.rs, koja je odgovorna za osnivanje i razvitak scene stand up komedije u Srbiji, kao i glavni producent i organizator StandUpFesta. Tu su: Srđan Dinčić, Jelena Radanović, Aleksandar Perišić, Nesha Bridges, Nikola Silić i dr.

Poslednje večeri festivala publika će imati prilike da uživa u dva i po časa programa sa stand up zvezdom iz Irske - Dylanom Moranom. Binu će sa njim podeliti i Srđan Dinčić (Standup.rs) i Tin Vodopivec (SLO). U Beograd Dylan dolazi sa potpuno novom predstavom „Yeah, yeah“.

Za dolazak ovakve zvezde zaslužni su, osim organizacije Standup.rs, i London Calling (GB) i Mick Perrin Worldwide. London Calling je partner organizacije Standup.rs, a zahvaljujući ovom partnerstvu gost Beograda je ranije ove godine bio i čuveni komičar Eddie Izzard.

Program festivala

Četvrtak, 3. oktobar u 20:30
„Open region“: Srbija, Hrvatska, BiH
Nastupaju: SRB: Kaja Vidić, Radomir Nestorović, Ivan Nikolić; BiH: Dino Ćatović, Mate Grbavac i Alan Dardagan; HR: Timea Vojković i Dino Dobošić
Program vodi Srđan Dinčić (Standup.rs)

Petak, 4. oktobar u 20:30
Nastupaju: Ivan Šarić (HR), Jelena Radanović (Standup.rs), Martina Ipša (SLO), Aleksandar Perišić (Standup.rs) i Filip Andronik (BiH)
Program vodi Tin Vodopivec (SLO)

Subota, 5. oktobar u 20:30
Nastupaju: Goran Furjan (HR), Nesha Bridges (Standup.rs), Marina Orsag (HR), Nikola Silić (Standup.rs), Tihomir Paravina (HR)
Program vodi Aleksandar Perišić (Standup.rs)

Nedelja, 6. oktobar u 20:30
Nastupaju: Tin Vodopivec (SLO), Srđan Dinčić (Standup.rs), Dylan Moran „Yeah, yeah“

Video promo

Prodaja ulaznica počinje 25. avgusta, a ulaznice će moći da se kupe na svim šalterima Eventima, kao i da se rezervišu online (www.eventim.rs).
Cene ulaznica: 3. oktobar: 300 rsd; 4. oktobar: 500, 600 rsd; 5. oktobar: 500, 600 rsd; 6. oktobar: 1.200 i 1.400 rsd (cene se odnose na parter i balkon).

Akreditovanje novinara za festival

Kontakt za medije: standup@standup.rs
065/2888-209

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u