Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Kioskpages.com: Napravite veb sajt bez IT znanja

Kioskpages.com je sajt koji svima daje mogućnost da naprave i urede svoj veb sajt bez ikakve pomoći IT stručnjaka. Ova platfoma omogućava malim i srednjim biznisima da na efikasan način iskoriste internet kako bi poboljšali svoje poslovanje i postali vidljiviji onlajn mušterijama, čiji broj raste iz dana u dan.

Kioskpages.com se više fokusira na sadržaj, nego na grafiku, fokusira se na ljude koji ne znaju mnogo o IT-u, kako bi im pomogao da izađu na interent tržište. Vlasnici mogu sami optimizovati svoje Kiosk Strane zahvaljujući jednostavnim koracima i savetima u toku kreiranja. Otvorene Kiosk Strane se mogu pronaći preko svih pretraživača, kao što su Gugl, Jahu, Bing i dr. što znači da će njihov SEO biti unapređen, odnosno da će strane biti bolje rangirane.

Korisnicima Kioskpages.com omogućeno je i postavljanje dnevnih, nedeljnih i mesečnih speciajlnih ponuda, koje će privući mušterije na njihovu Kiosk Stranu.

Kiosk Strane su neuporedivo jeftinije od pravog veb sajta, jer ne podrazumevaju doplatu za hosting ili domen.

Postoje besplatna i plaćena verzija sajta, a razlikuju se po tome što su za besplatnu verziju omogućena samo dva dizajna strane, mogućnost unošenja 1 specijalne ponude, 1 lokacije i mogućnost da se unese 25 proizvoda.

U plaćenoj verziji:

  • ima više vrsta dizajna sranice, koje odgovaraju pravom izgledu veb sajta
  • veći broj specijalnih ponuda
  • veći broj lokacija
  • veći broj proizvoda
  • dodavanje cenovnika
  • bolji ranking strane u pretragama

Za Kisok Stranu je potrebno mnogo manje vremena, para i znanja o IT-u, nego za pravi veb sajt. Trenutno je ovaj portal aktuelan na području Balkana.

Više o Kioskpages.com

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u