Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...
RSS
Budite obavešteni o najnovijim događajima u Medija centru

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

U sklopu Medija centra nalaze se 3 sale i Press klub. Sale su kapaciteta...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

Beograd

27.2.2017.

09:30

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa šefom Misije MMF za Srbiju Džejmsom Rufom. Vlada Srbije, Nemanjina 11.

10:00

Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, Srpska akademija nauka i umetnosti (SANU) i Centar za demografiju Instituta društvenih nauka organizuju konferenciju "Ka demografskoj budućnosti Srbije". Konferenciju će otvoriti predsednik SANU Vladimir Kostić i ministarka Slavica Ðukić Dejanović. Knez Mihajlova 35.

11:00

Svečano potpisivanje Memoranduma o saradnji i razumevanju između Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Kancelarije Saveta Evrope u Beogradu i 20 lokalnih samouprava, u okviru projekta Evropske unije i Saveta Evrope „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnojsamoupravi”. Najavljena obraćanja pomoćnika gradonačelnika Andreje Mladenovića, šef delegacije EU majkla Davenporta, predsravnika SE Tima Kartvrajta i ministarke za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ane Brnabić. Stari dvor, Dragoslava Jovanovića 2.

12:00

Konferencija za medije Sindikata profesionalnih fudbalera. Medija centar, Terazije 3, II sprat.

12:00

Ambasada Indije u Beogradu organizuje drugo zasedanje Biznis Foruma Indija - Srbija. Hotel Hajat.

13:00

Konferencija za novinare na 45. FEST na kojoj će biti predstavljeni filmovi "Kraljica Španije", "Učiteljica" i "Makarija". Pres centar Sava centra - ll galerija.

15:48

Nevladine organizacije Žene u crnom, Fond za humanitarno pravo i Inicijativa mladih za ljudska prava organizovaće mirovnu akciju u crnini i ćutanju povodom godišnjice zločina u Štrpcima, ispred glavnog ulaza u beogradsku železničku stanicu.